МЕНЮ
КОШНИЦА

Muc-Off

Гъба за велосипед Muc-Off Expanding Pink Гъба за велосипед Muc-Off Expanding Pink
Ново
Марка: Muc Off Код: 102026 pink
Гъба за почистване на велосипед Muc-Off  За перфектно и нежно почистване на велосипеда . Пристига във вакум опаковка. Как да почистите Вашият велосипед: ..
12,00лв
Паста Muc-Off Carbon Grippper Паста Muc-Off Carbon Grippper
Ново
Марка: Muc Off Код: 102041
Паста Muc-Off Carbon Grippper  с предназначение да подобеява сцеплението между карбонови и метални компоненти. Карбона е плътен хлъзгав материал , който при монтаж към метални компоненти често е проблем , затова се използва Carbon Gripper за да направи монтажа по сигурен и стабилен . 75gr ..
35,00лв
Почистващ спрей Muc-Off Disc Brake Clean 400ml Почистващ спрей Muc-Off Disc Brake Clean 400ml
Ново
Марка: Muc Off Код: 102040
Почистващ спрей Muc-Off Disc Brake Clean 400ml Почиства перфектно с минимални усилия силно замърсена верига  Обезмаслява и решава проблеми със силно скърцащи дискове. ..
29,00лв
Почистващ спрей Muc-Off Foam Cleaner 400ml Почистващ спрей Muc-Off Foam Cleaner 400ml
Ново
Марка: Muc Off Код: 102029 helmet and protect
Почистващ спрей Muc-Off Foam Cleaner 400ml е високоефективна спрей пяна , която почиства и освежава материята. Подходяща за вътрешната част на каска ,протекция , обувки и всички други аксесоари за да бъдат в готовност за новото каране. Със свеж аромат на цитруси. Връща чистият вид с минимални ..
19,00лв
Бутилка Muc-Off Black Fly Water - 550ml
Ново
Марка: Muc Off Код: 104111
Бутилка Muc-Off 550ml лишена от всякакви вредни частици и материали и 100% рециклируем. Лек и и гъвкав материал за лесно отпиване. Без BPA 100% рециклируем Вместимост – 550 мл ..
15,00лв
Грес Muc-Off Bio Grease 450 гр Грес Muc-Off Bio Grease 450 гр
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: Bio Grease 450 гр
Muc-Off Bio Grease е с уникална формула, която предотвратява корозията и проникването на вода и удължава живота на компонентите на велосипеда ви. Био разградима, устойчива на измиване с вода и с висока производителност. Да не се използва за велосипедни вериги! Намалява триенето и подобрява работа..
59,00лв
Грес MUC-OFF Copper Compound - Anti seize 450 гр Грес MUC-OFF Copper Compound - Anti seize 450 гр
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: Anti seize 450 гр
Грес Copper Compound на основата на мед надеждно предпазва от корозия резби и метални части.  Освен че предпазва средното движение,чашките и проходните оси на велосипеда ви, поддържа и безпроблемната работа на по-чувствителните компоненти. Помага за намаляването на триенето и предотвратява скъ..
59,00лв
Почистващ спрей Muc-Off Chain Clean Bio 400ml
Ново
Марка: Muc Off Код: 102037
Био разградим почистващ спрей на Muc-Off . Благодарение на своята формула отстранява бързо замърсяването и е безопасен както за компонентите така и за природата. Почистващ спрей за верига Почиства перфектно с минимални усилия силно замърсена верига  400мл ..
19,00лв
Спрей Muc-Off Antifog Treatment 32мл Спрей Muc-Off Antifog Treatment 32мл
Ново
Марка: Muc Off Код: 102045
Muc-Off Anti-Fog Treatment използва съвременна технология за абсорбиране на влага с анти-мъгла формула за създаване на прозрачен микро-тънък слой, доставящ ви кристална видимост. Дълготрайната формула ви осигурява защита до пет дни, а когато напръскате маската или очилата си от външната страна, ще о..
29,00лв
Четка Muc-Off Claw - за почистване на венци и верига Четка Muc-Off Claw - за почистване на венци и верига
Ново
Марка: Muc Off Код: 102043
Четка за почистване на верига, която позволява едновременно достъп до 3 точки, както и с нейна помощ можете да измиете веригата и зъбчатките лесно, включително и на места, където не можете да достигнете с обикновенната четка.  Четка е достатъчно твърда за да свали и най-ситните, полеп..
24,00лв
Шал бъф Muc-Off  Punk Green Шал бъф Muc-Off  Punk Green
Ново
Марка: Muc Off Код: punk green buf
Мултифункционален шал , който осигурява топлина и е подходящ за дейности на открито. Лека и дишаща микрофибърна материя, която изпарява влагата  Безшевна конструкция против дразнене на кожата  UPF 50 защита  Разтеглива в 4 посоки материя  Осигурява комфорт при те..
35,00лв
Шал бъф Muc-Off  Punk Pink Шал бъф Muc-Off  Punk Pink
Ново
Марка: Muc Off Код: punk pink buf
Мултифункционален шал , който осигурява топлина и е подходящ за дейности на открито. Лека и дишаща микрофибърна материя, която изпарява влагата  Безшевна конструкция против дразнене на кожата  UPF 50 защита  Разтеглива в 4 посоки материя  Осигурява комфорт при те..
35,00лв
Постелка Muc-Off Workshop Mat Постелка Muc-Off Workshop Mat
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: Workshop Mat
MUC-OFF постелка за всесезонно съхранение или сервиз на велосипеда. ..
25,00лв
Почистващ спрей Muc-Off De-greaser Bio 500ml
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: 102039
Био разградим обезмазлител на Muc-Off . Благодарение на своята формула отстранява бързо замърсяването и е безопасен както за компонентите така и за природата. Почиства перфектно с минимални усилия силни замърсявания. 500мл   ..
25,00лв
Протекторно фолио за рамка Muc-Off Frame Kit Matt Протекторно фолио за рамка Muc-Off Frame Kit Matt
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: Protect-MO-Matt
Протекторно фолио, подходящо за всякакъв тип велосипеди (вкл. електрически), което позволява покритието на рамката. Лесен монтаж, дори при извивки.  Висока удароустойчивост. Комплектът съдържа 45 части.   ..
159,00лв
Течност спрей за общо почистване Muc-Off  1l Течност спрей за общо почистване Muc-Off  1l
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: 102019
Био разградим спрей на Muc-Off за общо почистване на велосипеда, почистващ дори силно замърсени зони .  Безопасен за всички компоненти . Остава предпазващ матов завършек Био разградим Подходящ за е-байкове Подходящ за карбонови компоненти Нано технология  Почиства перфектно с минима..
29,00лв
Четка  за почистване Muc-Off Soft Четка  за почистване Muc-Off Soft
Ново 2-4 доставка
Марка: Muc Off Код: 102044
Четка  за почистване Muc-Off Soft Подходяща за почистване на рамки , вилки, капли и други места . Уникален дизайн с удароустойчива дръжка за защита на компонентите при допир с тях. ..
29,00лв
Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)