МЕНЮ
КОШНИЦА

За нас
Нашият магазин се стреми да Ви предостави артикули за едно пълноценно изживяване с велосипед в планината на открито с максимален комфорт. Както и ремонт и поддръжка на Вашият велосипед за безпроблемно приключение.


Ние от HikeandBike се стараем да подбираме най-добрите марки и най-новите продукти за туризъм и къмпинг предлагани на пазара , както и всичко необходимо за да обновите Вашият стар велосипед или да окомплектовате нов.


Стараем се да даваме максимално точна и полезна информация относно всеки един продукт и заедно с това да предлагаме най-доброто клиентско обслужване и контакт с клиента.


Ще получите професионално и любезно обслужване, обучение и трикове за работа с избрания от Вас продукт, следпродажбени безплатни консултации и полезни съвети къде и как да прекарате най – пълноценно предстоящото приключение.

След като вече сте пазарували от нас Вие се превръщате в наш лоялен клиент на определена сума закупени артикули и получавате определен % отстъпка при следващи поръчки.


Всеки един продукт, обявен в сайта, е наличен и готов да потегли към Вашия адрес в срок до няколко часа след като обработим поръчката.

Ние предлагаме всички стандартни начини на плащане, но не е нужно да плащате предварително за поръчаните продукти. Винаги може да изберете опцията “наложен платеж”, което означава, че плащането може да бъде направено, едва след като стоката е доставена до посочения от Вас адрес.

Винаги се опитваме да бъдем максимално бързи в обработването и доставката на всяка поръчка. Обикновено доставяме, заявените от Вас продукти, в рамките на 24 до 48 часа до всяка точка на страната. Ако въпреки това се нуждаете спешно от Вашата поръчка и тези срокове не Ви устройват, свържете се с нас и ние ще намерим начин да доставим продуктите максимално бързо.


Ако по някаква причина не сте доволни от направената поръчка, свържете се с нас, ние ще се постараем да намерим най-доброто решение за Вас.


Гарантираме Ви, че ще останете приятно изненадани, ако изберете HikeandBike.eu!