МЕНЮ
КОШНИЦА

Блог RSS

01 дек. Избор на размер на Dropper Post
nelly 0 44
Dropper Post - калкулатор за определяне на размер   Искате ли да знаете колко дълъг dropper можете да поставите на велосипеда си? С две прости измервания нашият калкулатор ще ви каже. СТЪПКА 1 - Измерете размер X. Това е текущата височина на се..
27 февр. Сервизация на планински велосипед – Подгответе велосипеда си за лятото
nelly 0 586
Сервизация на планински велосипед – Подгответе велосипеда си за лятото      Честито! Преживели сте още една изтощителна зима, но след месеци застой и гниене на терасата или в гаража , вашата гордост и радост се нуждае от малко любов и внимание. Нашия..
12 февр. Какво е услуга за велосипеди? [Какво е включено + ръководство за цените]
nelly 0 343
Какво е услуга за велосипеди? [Какво е включено + ръководство за цените]     В повечето магазини за велосипеди, независимо дали са верига или частни, най-вероятно ще сте виждали списък за обслужване на велосипеди. Но какво е велосипеден сервиз?   ..
23 ноем. Накладки , метални или органични ? Какво трябва да знаете ?
nelly 0 320
Когато се спускате по стръмна и технична пътека или се движите през осеян от корени терен с прекрасно стръмен наклон , последното нещо, което всеки колоездач иска да се пита е "къде изчезнаха спирачките" . За много велосипедисти – road, gravel, all..
20 ноем. Технологии на спирачките Shimano
nelly 0 184
Shimano Brake Technology Shimano е водеща компания на пазара в изработка на многобройни компоненти за велосипеди с върховни технологии . Ще ви запознаем с някои системи при хидравличните спирачки Shimano. Four Piston Технология при дисковата с..
23 авг. Повече за гумите Maxxis
nelly 0 278
Малко информация за да опознаете изработката на гумите Maxxis ! Ние от Hike and Bike сме привърженици на гумите Maxxis . Ето и някои специфики на изработка от марката. THREADS PER INCH (TPI) Броят на нишките, които преминават през един квадратен ..
07 апр. Защо да избера HikeandBike.eu ?
nelly 0 419
Ние сме HikeandBike и сме тук за Вас ! Нашият магазин се стреми да Ви предостави едно пълноценно изживяване с велосипед в планината на открито с максимален комфорт. Както и ремонт и поддръжка на Вашият велосипед за безпроблемно приключение.  Ние от..
Показани са от 1 до 7 от общо 7 резултата на (1 страници)